Billigare matchställ där allt trycks på en gång!

Problemet med för dyra matchställ

1710685De kan tyvärr lätt bli alldeles för dyra för vad de är. Tyget, designen och färgvalen kostar, men utöver det så tillkommer alla de olika trycken för era olika sponsorer, som alla ska ha plats och synas på ert matchställ. Oftast görs dessa i olika steg, matchställen med dess design produceras, lagets logga trycks eller broderas och sedan, i ett eller flera separata steg, trycks de olika sponsorernas logotyper på uniformen. Detta kan snabbt få kostnaden att dra iväg till mycket högre summor än vad som var tänkt från början.

Billigare, lättare och snabbare

Vad kan man då göra för att hålla kostnaden nere? Jo, man kan beställa allt på en gång. Era färger och design samt er logo, och under samma tryckning infogas alla sponsorers logotyper. På detta sätt slipper ni skicka in matchställen till tryckeriet flera gånger, för de olika sponsorernas logotyper. Det gör att ni får allt tryckt på en gång och det ger er det bästa priset ni kan få på era matchställ.

Välj er design och samla in alla logotyper som skall synas på ert matchställ för att sedan skicka in allt ni kan på en gång. På detta sättet använder ni mindre av intäkterna från era sponsorer på att bara producera matchställen och kan istället lägga ner mer av de pengarna på att utveckla er verksamhet till det bättre.

Så lösningen på problemet med dyra matchställ är, beställ allt på en gång och få det bästa priset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *