Craft – exklusiva sport- och träningsplagg av extremt hög kvalitet

Plagg av hög kvalitet

9a3cda1bf4f96f2e38edca3b751e5205--sport-clothes-men-running-clothes-for-menI många sporter och träningar kan det gå hårt till och kläderna får utstå mycket. Både från den egna spelaren men kanske mest från motspelaren som drar och sliter i tröjan. Men även utanför planen slits det på stället i form av många tvättar och frakt hit och dit. Detta sätter stor stress på tyget. Så ett plagg av hög kvalitet och bra standard kan spara föreningen pengar i längden på grund av att ställen inte behövs bytas så ofta.

Hög kvalitet och bra standard är verkligen något som kläderna från Craft har. Därför har vi valt att samarbeta med dem i att erbjuda ert lag och förening det bästa inom sport- och träningsplagg.

Om Craft

Enligt Craft själva så är de “en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas.” De har i mer än 40 år levererat produkter för sport och träning och under hela den tiden har varumärket haft ett nära sammarbete med flertalet professionella idrottare. Erfarenheten och passionen har gett Craft en stor kunskap om hur man ska designa ett tränings- och tävlingsplagg för att det skall fungera så bra som möjligt för användaren.

Varumärket jobbar tillsammans med några av de bästa idrottarna i världen för att utveckla och designa sport- och träningsplagg av en extremt hög standard och kvalitet. Detta utvecklingsarbete kommer till slut att nå ert lag och förhoppningsvis hjälpa er att nå bättre resultat.

För ert lag

Välj ställ från Craft om ni vill att de skall ha en hög kvalitet, bra passform och hålla en bra standard under mycket användande. Något som kan leda till bättre resultat för ert lag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *