Hoodies med tryck – perfekt till företag och föreningar!

hoodies med tryck

Hoodien är inte längre endast ett tråkigt värmeplagg som man drar på sig när man inte bryr sig om sitt utseende och vill ha något som håller kroppen varm. I dagens samhälle är hoodies ett av de allra hetaste modeplaggen och en riktig trendsättare!

Från ett utbud på några få modeller i stora osmidiga former med trötta färger finns ny plagget hoodie i hundratals moderna, snygga och välformade varianter i olika material. Idag kan man handla hoodies i material som håller absolut bästa kvalité och design.

Hoodien är också inte längre endast förpassad till att vara ett fritidsplagg utan går idag med fördel att använda på sin arbetsplats, även på kontoret och de arbetsplatser som tar sitt klädval på lite större allvar!

Så visa att ert företag och förening tar sitt utseende på allvar och införskaffa hoodies med tryck till er personal redan idag, ett av marknadens största utbud finner ni på printoz.se – hoodies med tryck. Där kan ni hitta allt ifrån hoodies i fairtrade bomull till luvtröjor i funktionsmaterial för er som gillar att sporta.

Välj en hoodie med dragkedja och använd den som en enkel men snygg jacka som funkar både inne och ute och under stora delar av året!

hoodies med tryck

Hoodies funkar också perfekt som en lättare jacka till er personal, inhandla nya snygga och moderiktiga hoodies i något funktionsmaterial och ni har löst behovet av en lättare vindjacka under större delen av året till era anställda och medlemmar i föreningen!

Se till att välj en modell som er personal tycker om och som stämmer överens med era företags- eller föreningsfärger. Då sprider ni ert varumärke på ett snyggt sätt varje gång någon ur er personal eller organisation bär sin nya hoodie med tryck utanför kontoret eller era lokaler!

Hoodies med tryck är också ett givet inslag i varje idrottsförening, kombinera snygga hoodies med ert laglogo och lagemblem med era matchställ och få ett vinnande koncept!

Se till att alla i ert lag har en snygg hoodie så att de kan representera ert lag även när de inte är match och de bär er matchtröja! Ni kan också sälja era laghoodies med tryck till fans, sponsorer och föräldrar och på så sätt dryga ut lagkassan inför cupresor och annat som kräver pengar till klubben!