Matchställ som är tilräckligt billiga för ert korplag

Tryck allt på en gång

Matchställ kan lätt bli alldeles för dyra för små lag som spelar i korpenligor då tyget, designen och färgvalen kostar en hel del. Utöver det tillkommer ofta en extra kostnad för de olika trycken för era olika sponsorers logotyper som ska synas på matchstället. Oftast görs dessa i olika steg, vilket leder till ett högt pris.

Ett sätt att minska kostnaden är att göra allt i ett steg, at på en och samma gång trycka allt från designen och er logga till alla sponsorers logotyper. Detta kan minska kostnaden markant.

Skaffa sponsorer

aff-jpgÄven om ert korplag är mindre och spelar i en liten liga så syns era matchdräkter för andra personer, allt ifrån motståndare och domare till publik och vänner till spelarna. Detta kan göra det attraktivt för företag att vilja synas på ert matchställ, mot en betalning till er. Använd då era kontakter, då spelarna och deras vänner och familj oftast har jobb eller till och med egna företag. Här har ni en enkel kontakt direkt in i företaget för att få deras engagemang för ert lag att gå över till sponsring.

Detta kan leda till att matchstället kan betala för sig själv.

Minska kostnaden med bättre kvalitet

Matchställ behövs bytas ut på grund av slitage från hårt spel och tvätt. Ju färre gånger ni behöver byta ut dem desto mindre pengar behöver ni lägga ut. Matchställ av bättre kvalitet håller längre och gör att ni kan spara pengar i längden.

Tryck allt på en gång med hjälp av pengar från sponsorer på matchställ av bättre kvalitet för att ha råd med unika ställ i snygga färger för ert korplag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *