Matchstället kan betala för sig själv

05112016Matchställen betalar sig själva

Matchställ används för att identifiera spelarna i ditt lag men de används också av lagets fans för att identifiera sig med ert lag. Detta gör att era uniformer ses av en stor mängd olika människor. Det kan vara värt mycket för ett företag att synas på stället och att identifieras tillsammans med ert lag, så mycket värt att de är villiga att betala för exponering på ert matchställ. Detta kan ge tillräckligt mycket för att matchstället ska betala sig själv med ett tillräckligt antal sponsorer.

Använd föreningens kontakter

Hur skall man då hitta företag eller individer att sponsra matchstället och för det få sin logotyp på uniformen? Era spelare och deras familj och vänner har oftast egna jobb eller till och med egna företag. Använd de kontakterna. Det ger en direkt ingång till att få företaget intresserat då de känner någon i laget och har en koppling till föreningen.

Minska kostnaden på matchstället

Ett sätt att behöva färre sponsorer för att täcka upp matchställets kostnad är att samla alla sponsorer och den design och logotyp ni vill ha på matchstället för att trycka allt på en och samma gång, istället för att först trycka matchdräktens design samt er logga och att vid ett eller flera senare tillfälle trycka alla andra sponsorers logotyper på matchstället. Att ta allt på en gång minskar kostnaden.

Skaffa några sponsorer som får synas på ert matchställ, så slipper ni stå för kostnaden för era matchställ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *