Skapa lagets identitet med egna matchställ med logga och siffror

Att ert matchställ är snyggt och drar människors ögon till sig är viktigt både för att få en bra och stark identitet i och runt laget samt att det gör det lättare att locka till er sponsorer vilka kan stå för en stor del av, om inte hela, kostnaden av matchstället.

Matchställ i era egna färger

Er förening har med all säkerhet en egen logga och utvalda egna färger i specifika nyanser. De vill ni självklart använda på ert matchställ. Att använda en mall med bara i förväg utvalda möjliga färger kanske inte alls passar in på ert lags logga och utseende, något som gör att ni minskar eller rent av kan tappa er identitet.

Bäst är då att kunna välja och använda just era egna specifika färger.

Logga och siffror

Det är dock inte bara färger i snygg design som skall synas på ert matchställ. Ni vill säkert ha er logga på kläderna för att identifiera spelarna med ert lag, men även kunna identifiera varje spelare separat med siffror på ryggen, något som till och med är ett krav i många av ligorna.

Allt på ett ställe

Utöver färger, er logotyp och siffror kan man även behöva trycka på sponsorers logotyper. Trycker man alla dessa delar i olika tillfällen så kan det snabbt bli alldeles för dyrt för att vara hållbart.

Välj ett matchställ där ni kan skapa er en helt egen identitet och som inte kostar skjortan, då allt från logotyper till siffror och färger trycks på en gång.

Så, se till att ni hittar en leverantör som kan hjälpa er med hela paketet, där ni får allt tänkbart med tryck som ni behöver. Där ni inte bara får era uniformer utan också kan få handdukar, kepsar, koppar och mycket mer. Varför ska ni gå till flera olika leverantörer när man kan få allt på ett ställe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *