Spara pengar med bättre kvalitet

Minska kostnaden med bättre kvalitet

cost1Kan man verkligen spara pengar på att köpa produkter av bättre kvalitet? Ju oftare ni byter desto oftare måste ni få in pengar till kostnaden av nya uniformer. Om ni inte behöver byta matchställ lika ofta blir kostnaderna också mindre. Men för att ställen skall hålla längre och inte behöva bytas ut lika ofta behövs bra kvalitet!

Matchställen bör hålla

Det är ju inte att alltid det går så lugnt till på planen. Tröjor slits och dras i av både egna spelare och motståndare. Efter varje match skall ställen tvättas också och det kan ju bli rätt så ofta. Man blir inte dåligt svettig efter en match, speciellt om man slitit och dragit i tröjorna. Det sätter stor stress och press på matchställens tyg så bättre kvalitet på tygen får ställen att hålla bra mycket längre än sämre kvalitet hade gjort. För att matchställen ska hålla längre behövs alltså bättre kvalitet.

Bättre kvalitet leder till bättre spel

Kvalitet i uniformerna spelarna har på sig gör även att de kan spela bättre och friare. En tröja som sitter konstigt med dålig passform eller ett tyg som kliar drar till sig spelarens uppmärksamhet under matchens gång, något som försämrar dennes möjlighet att spela på sin bästa förmåga. Även ur resultatperspektiv är det värt att satsa på matchställ i bra kvalitet. Inte vill man förlora en match för att spelarna rycker i sina egna tröjor för att de sitter obekvämt eller kliar.

Spara pengar och förbättra ert resultat genom att beställa lagets matchställ i bra kvalitet som håller både för hårt spel och många tvättar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *